Tarieven

Ik werk niet middels uurtje factuurtje maar met een basis vergoeding per consult omdat ik ten alle tijden evenveel energie eraan geef en gemiddeld 1,5 uur bezig ben.

Daarnaast biedt ik veel service aan waardoor ik vaker uiteindelijk 2 tot 2 en half uur bezig ben geweest aan 1 klant. Dat betekent dat het voor mij eigenlijk niet rendabel meer is.

Daarom is het tarief t/m 31 december 2018 voor een consult €50,- exclusief eventuele natuurlijke geneesmiddelen zoals een homeopathisch middel, edelsteenelixer of hanger, en dergelijken. 

Vanaf 1 januari 2019 gaat mijn prijs naar €60,- per consult excl. natuurlijke geneesmiddelen. Dit heeft te maken met de waarde die ik bied qua tijd maar ook doordat ik groei, verdiep en verbreed in mijn expertise.

Ik investeer in mijn bedrijf, in mijn kennis en kunde en eigenlijk is een consult nog meer waard als het nieuwe tarief. Maar omdat ik het graag in stappen wil verhogen zodat je eraan kan wennen begin ik bij dit bedrag.

Het is de bedoeling eind 2019 €80,- per consult te rekenen. Hierbij wil ik je de kans geven voor een oude prijs in te stappen. En om meer waarde te bieden is het ook vanaf 1 januari 2019 weer mogelijk om langs te komen.

Tegen die tijd zal ik ook weer consulten voor mensen aanbieden om dichterbij hun ‘dierlijke’ of ‘natuurlijke’ innerlijk te komen. Vanuit het perspectief dat we allemaal een zijn: mens, hond, vis, boom, lucht, enz.