Sjamanistische en natuurgeneeskundige consulten voor dieren

Wie ik ben kun je hier lezen. Waarom ik doe wat ik doe is echt een levensmissie een zielsmissie, ik kan me het leven niet anders voorstellen. Van kleins af aan is het al mijn droom om dieren te helpen. Alleen de laatste jaren heeft het vorm gekregen tot sjamanistische en natuurgeneeskundige consulten voor dieren. Middels mijn holistische kijk, sjamanistisch innerlijk zijn de consulten steeds uitgebreider en unieker geworden.

Natuurgeneeskunde voor dieren

Wat ik allemaal doe en toepas, kun je hier lezen. Daar heb ik elke natuurgeneeskundige therapie waar ik voor heb geleerd, welke ik nog steeds bestudeer en ervaring van opdoe, lichtelijk toegespitst. Ook op de manier hoe ik deze natuurgeneeskundige vorm toepas.

Afstandsconsulten

Waar mijn consulten plaats vinden? Op afstand. Ik heb geleerd dat ik het beste werk in een voor mij rustige en gemoedelijke omgeving. Tevens had ik nog eerder geleerd, dat het voor dieren vaak ook veel rustiger is. Dat ze door de rust ook veel ontvankelijker kunnen zijn. 

Wanneer het consult plaats vindt ligt aan het moment waarop ik het beste contact kan krijgen met jouw dier(en). Dus als ik tijd heb stem ik mij af, en als het goed voelt doe ik het consult. Voelt mijn lichaam, mijn gemoedstoestand, het contact met het dier of de tijd nog niet juist, dan probeer ik het later nog eens.

Hooggevoelige dieren

Waarom zou je mij kiezen? Omdat jij misschien ook wel iets voelt voor sjamanisme. Of omdat jij net als ik hooggevoelige symptomen terug ziet in dieren. Omdat jij net als ik weet dat het lichaam pas heel kan zijn als de geest en energetisch lichaam dat ook is. En omdat ik nu wel heb geleerd dat openheid en eerlijkheid het allerbeste werkt. Daarom kan ik je alvast vertellen, dat er ook voor jou wellicht wat huiswerk is ter ondersteuning.

Holistisch dierentolk

Hoe zo’n consult in zijn werk gaat? Zoals ik hier al beschreef: ik stem mij af op het dier, op de aardse en kosmische energieën, op mijn voorouders en dan pas ga ik in contact met het dier. Ik vraag de vragen die mij gesteld zijn voor het dier. En ontvang antwoorden of ga op zoek naar deze. Uiteraard laat ik altijd ruimte voor wat het dier zelf te vertellen heeft.

Sjamanistische healing voor dieren

Daarna volgt eventueel een healing met behulp van mijn medicijnwiel en voorouders. En wanneer dan alles duidelijk is, zullen er vanzelf planten, edelstenen of geuren naar boven komen die het helingsproces ondersteunen. 

Uiteraard gaat dit niet vanzelf. Omdat ik ervaring heb met verschillende planten en edelstenen ken ik hun energie. Tevens ken ik op dat moment de energie van het dier en wat hij of zij nodig heeft. Zo resoneert een kruid bijvoorbeeld met een trauma die nog in de buitenwereld opgelost dient te worden maar energetisch al losgelaten is. 

Aansluitend volgt een onderzoek, om de achtergrond te achterhalen van de plant/edelsteen/geur/kleur zodat ik ook jou de resonantie uit kan leggen. En in contact met deze plant of edelsteen en het te behandelen dier, komt er een behandelingswijze uit. Deze vraag ik na of het in jullie situatie past.

Pas dan maak ik het middel of zoek ik de juiste edelsteen om vervolgens te programmeren (net als water) voor de gewenste uitkomst. En krijg jij eventueel nog tips/adviezen mee wat jij kan doen om verder te helpen.

Service en eventuele nabehandeling

Natuurlijk vind ik het leuk om na afloop te horen hoe het gaat of een maand of 2 later. Maar ik weet dat bij geen bericht het altijd goed gaat. Mochten er nog vragen zijn, dan kun je deze altijd stellen. Of heb je zelf het gevoel dat er wat verandert en daarom ook een andere methode/plant/edelsteen nodig is, dan kun je dit altijd melden en zal ik voor jullie opzoek gaan.