Holistisch dierentolk en dierentherapeute

Over mij: Stephanie Kehrenberg

Ik ben een creatieve dierenvriend die van magie en de natuur houdt. Mijn passies zijn het sjamanisme, natuurlijke geneeswijzen, communiceren met dieren en chakra/aurahealing voor dieren. 

Tevens ben ik een boekenworm en lees ik voornamelijk educatieve boeken over natuurlijke geneeswijzen, sjamanisme, divinatie, magie, de universele wetten, mindset, en ondernemerschap.

Ons gezinnetje

Moon, ik en Jade

Jade is mijn knuffel katje die alleen maar lief is, behalve als ze je niet mag. Ze is mijn spiegel en communiceert heel mooi met mijn edelstenen. Moon is haar dochtertje, een ‘oeps’nestje van maar 1 heel bijzonder kittentje die ons elke dag verblijd met haar streken.

Mijn vriend is mijn soulmate, net als Jade maar op een heel ander niveau. We denken hetzelfde, voelen hetzelfde, praten hetzelfde en zelfs op spiritueel niveau groeit hij met alle gemak naar mijn niveau zoals hij zelf ook wilt. 

Het is onze droom om ooit samen dieren te mogen helpen binnen ons gezinnetje welke nu nog bestaat uit onze mooie dames Jade en Moon. 

Holistisch Dierentolk

Holisme is een perspectief, een weten en een gevoel dat jij net als jouw dier, de bomen en ik 1 zijn. We zijn gemaakt uit atomen van sterren en van moeder aarde. Alle atomen bevatten meer energie als materie. En door ons bewustzijn leven we, communiceren we, voelen we. Net als dieren.

Dieren zijn altijd al mijn beste vrienden geweest. Zoals toen ik klein was, begreep ik dieren vaak ook beter als sommige mensen. Hun lichaamshouding, hun energie en uitstraling waren voor mij duidelijker. 

Waarom doe ik wat ik doe

Daarbij ben ik ervan overtuigd dat de wereld een heel stuk mooier zou zijn, als wij mensen (die ook slechts maar zoogdieren zijn) respect, eerbied en empathie zouden hebben voor de natuur en dieren. 

Natuurgeneeskundig dierentherapeute

Er leven genoeg dieren niet in verlichting. Wij mensen zijn ook net zo goed dieren en kinderen van de natuur. Verlichting is mijn doel voor elk dier die ik mag helpen. En dat is nou precies waar Lotus Animal voor staat.

Om dieren in balans te brengen met behulp van hun eigen innerlijke natuur. Maar ook door hulp van moeder natuur. Het klinkt voor sommigen heel zweverig want het is ook iets wat we niet aangeleerd krijgen. Maar toch kan het zo simpel zijn.

Cursussen

En om nog meer dieren te kunnen helpen leidt ik mensen graag op die een zelfde mindset, levensdoel en zielenmissie hebben als ik. In de online cursussen deel ik graag al mijn kennis, kunde en wat ik ooit heb geleerd.

In de tussentijd

Tussendoor teken en schilder ik en schrijf ik poëzie of schrijf ik van me af. Bijna elke dag fiets ik (soms wel 2 keer) naar mijn werk waar ik ook yoga en pilates geef, om ook receptie, verkoop en marketing te doen.