Energetische behandelingen voor dieren

Ofwel een healing voor dieren klinkt voor veel mensen nog zweverig. Maar als je eens goed naar de wetenschap kijkt, dan leer je al snel dat we allemaal een magnetisch veld om ons heen hebben. Dat we bewegen in energie, door energie en met energie. Eigenlijk is energie in en om alles aanwezig. Ik zal je niet vermoeien met de theorie.

Blokkades

Wel wil ik je graag vertellen waarom dieren baat hebben bij healing: Omdat blokkades door een traumatische gebeurtenis, verlies, extreme verandering van leefomgeving, enzovoorts niet alleen op lichaam en geest effect hebben. Ook energetisch gezien heeft een trauma effect, namelijk dat de energie blokkeert of stagneert waardoor het vanzelf gaat blokkeren als de stagnatie niet op tijd doorstroomt.

Zo’n blokkade komt voor in de aura, chakra’s of meridianen. De aura is het magnetisch veld om mensen, dieren en planten heen. De chakra’s zijn als het ware energiecentra’s van het lichaam zoals ook bij het hart een centrum ligt welke je wellicht kent door gevoel van oudzeer. De meridianen zijn energiebanen waar acupressuur en acupunctuur ook mee werkt.

Healing voor dieren

Met een energetische behandeling laat je de energie door de aura, chakra’s en energiebanen weer stromen zodat blokkades worden doorbroken en worden losgelaten. Net als bij reiki geef ik de energie door middels mijn handen en kan dit ook op afstand. Anders dan bij reiki gebruik ik geen symbolen en plaats ik in een fysiek consult de handen waar nodig is.

Waarom een healing voor dieren op afstand net zo goed werkt als een fysiek consult? Omdat energie overal aanwezig is en niet gebonden is aan tijd en plaats. Door contact te maken middels telepathie wat ik ook doe als dierentolk, kan ik het dier voorbereiden door te vragen of hij of zij mij kan toelaten. En doordat mijn liefde onvoorwaardelijk is voor dieren en als het ware automatisch stroomt voor dieren, is het voor mij gemakkelijk meteen een vertrouwensband op afstand af te leggen.

Soms werkt een afstandsconsult zelfs beter omdat mijn fysieke aanwezigheid voor sommige dieren gewoon niet prettig is. Denk hierbij aan hooggevoelige dieren die niet zo goed tegen prikkels kunnen, of dieren die bang zijn voor vreemden.

Energetische therapie kan voor jouw huisdier betekenen dat jullie weer op een beginpunt komen zodat je vanaf hier weer kunt opbouwen naar een gelukkige hond, kat, paard, vogel, konijn, et cetera. Je kunt een healing zien als een reset van het energetisch systeem (aura, chakra’s en meridianen).

Omdat blokkades veel informatie kunnen bevatten van trauma’s of andere gebeurtenissen is dit een hele mooie aanvulling op een reading. Vooral omdat ik ook als dierentolk werk.

Wil je graag een healing voor jouw huisdier? Maak hier een afspraak of vraag een afstandsbehandeling aan.