Waarom zou je naar een dierentolk toegaan?

Als dierentolk werk ik met vele soorten dieren met uiteenlopende klachten. Waarom men naar mij toe komt?Omdat je met een probleem zit, jouw hond, kat, paard, konijn of papegaai zit misschien helemaal niet goed in zijn of haar vel. Misschien is er iets gebeurt zoals een overlijden, een ongeluk of lijkt jouw huisdier ongelukkig zonder reden. Wat ik ook veel zie zijn dieren met rugzakjes, die bagage met zich mee dragen uit het verleden vanuit het buitenland bijvoorbeeld, of dieren die zijn verwaarloosd en misschien ook geestelijk en/of mentaal zijn mishandeld.

Het probleem is gelukkig vaker niet zo groot maar er lijkt een afstand te zijn tussen jou en jouw dier. Alsof je elkaar niet (meer) zo goed begrijpt terwijl de band eerder misschien veel hechter was. Of misschien zijn er gewoon ‘karakter trekjes’ die je toch wel (beter) zou willen leren begrijpen.

Mijn specialisatie zijn hooggevoelige dieren.

Dieren met een bagage die gevoelig zijn kunnen er later toch last van krijgen ook al doe je er alles aan. Sommige dieren kunnen gewoon niet goed omgaan met overprikkeling bijvoorbeeld bij verjaardagen en dergelijken. Of zijn gewoon heel kieskeurig in hun omgang naar mensen en dieren. Zij zijn heel intuïtief en instinctief maar kunnen heel moe raken van vele prikkels of juist over gestimuleerd raken en daardoor hyperactief reageren.

Als dierentolk communiceer ik met jouw huisdier en ga ik samen met hem of haar op zoek naar waar het ‘probleem’ vandaan komt. Ook communiceer ik jouw vragen aan jouw huisdier zodat hij of zij deze kan beantwoorden.

Communiceren met dieren is telepathie, middels gedachten, beelden en gevoelens geven we vragen en antwoorden aan elkaar door. Het is mijn prioriteit om alles zo duidelijk en helder mogelijk aan jou door te geven zonder teveel te interpreteren.

Zo’n gesprekje kan voor dieren vaak al heel opluchtend zijn, vooral voor dieren met een verleden. Wat eigenlijk ook heel logisch is. Wanneer jouw huisdier zijn of haar ervaring kan delen en jij je ook meer opent omdat je graag wilt begrijpen of weten wat er aan de hand is, dan is dat al een gigantische steun. Maar ook voor jou omdat je na zo’n reading weet wat je kunt doen om te helpen.

Wil je graag weten wat jouw huisdier te zeggen heeft? Vraag hier dan gemakkelijk een consult aan!