Magisch leven

Als lichtwerker, new age sjamanisme, geïncarneerde priesteres, heks of vanuit mijn natuurreligie, hoe je het ook wilt zien, heb ik een magisch leven. Zet ik mijn intenties kracht bij, om puur en zuiver te zijn en zo goed mogelijk te blijven. Maar ook om te creëren wat ik wens, te manifesteren waar ik van droom. En dat middels rituelen.

Rituelen in de vorm van mijn verlangen te uiten naar het universum middels:

 • De cirkel: Ik bescherm en afscherm mijn aura het liefst met de windrichtingen, de elementen van moeder aarde. Zoals de Tibetanen beginnend in het oosten, maar wel de westerse elementen gebruikend.

  • Oosten; het teken van lucht wat als de adem van moeder aarde is. Wat mij levensenergie geeft om overvloed en geluk mijn lichaam, etherisch lichaam en leven in te ademen. Zodat ik gebruik kan maken van mijn creatiekracht.

  • Naar het zuiden, het teken van vuur wat als de passie en de geest is van moeder aarde. Zoals ook mijn passie en mijn geest mijn innerlijk vuur opstoken. Dat ik mijn innerlijk verlangen zal volgen en dat het vuur alles aanwakkert wat het nodig heeft te manifesteren.

  • Doorgaand naar het westen, het element water, als de wateren van moeders schoot. Zo ligt in mijn schoot ook mijn creatiekracht. Zoals wij bestaan uit water, bestaat mijn leven uit mijn creatiekracht. Dat ik mag creëren waar ik naar verlang en wat haar dient.

  • Als laatste naar het noorden, de element van de aarde zelf, het lichaam van Gaia; moeder aarde. Net als mijn lichaam een manifestatie is voor wat mijn ziel wilde. Is moeder aarde, Gaia of Terra ook een manifestatie. Zoals ik ook mijn verlangen middels mijn creatiekracht, verkregen door haar adem en in samenwerking met mijn lichamelijk manifestatie, manifesteer.

 • Aanroepen van Godinnen en Goden: Daarna terug naar het midden, naar mijn altaar waar ook alle elementen nogmaals staan. De kaars voor de (maan) godin en de (zon) god aanroepend met spreuk in rijm. Welke staan voor de vrouwelijke en mannelijke energie, het licht en het donker, contrast en eenheid.

 • Spreukenmagie: Waarna ook nog aanroepend de energieën en engelen van de natuur, meteen een edelsteen opladend met mijn wensen waar ik hen voor heb gevraagd.

 • Edelsteenmagie: want ik heb nog een steen waarmee ik de resultaten visualiseer. En de laatste steen waarmee ik mijn dankbaarheid uit voor alles in mijn leven. Plus nog een extra granaat griffel, welke de punt naar het midden wijst, om alle aangeroepen energieën te kanaliseren naar mij. Zodat het proces versneld mag gaan, dat ik krachtig mag staan.

 • Kaarsenmagie: Op het laatst steek ik ook de kaars aan waarin ik al mijn verlangen, dankbaarheden en vragen ter manifestatie in zet.

 • Koordmagie: De kaars is tevens is omringd met een koord van kleur en knoop welke staan voor alle onderwerpen.

 • Meditatie: Daarna mediterend met mijn orgonite, welke ik speciaal gemaakt heb om door mijn comfortzones heen te breken.

 • Magisch schrijven: En nog even te gaan zitten om te schrijven.

Manifesteren

Dit hele proces van willen, wensen, dromen, verlangen en er daadwerkelijk mee bezig te zijn. Ook daadwerkelijk de dingen te creëren en mijn inspiraties serieus te nemen. En vooral met het opschrijven, merk ik dat alles wat ik vraag in volle gang is gezet binnen 3 weken.

Zoals de vraag dat ik meer vrij en mezelf mag zijn, de 'wilde ik'. Zo heb ik mijn innerlijke sjamaan ontdekt en is er een voorouder/gids van de wisdom keepers/sjamanen mij op mijn pad komen helpen en begeleiden. Vele trancemeditaties en healingen hebben we al samen gedaan en gehad. Ik ben haar enorm dankbaar.

Maar zo'n ritueel laat je ook zien, wat je daadwerkelijk wilt. Ik wilde vooral meer inkomen genereren. Maar waar ik eigenlijk naar vroeg in het hele ritueel, is wijsheid, vrijheid, vriendschap en groei.

De resultaten zijn al aan het bloeien, mijn relatie welke ik al bijzonder intens en gewoonweg bijzonder vind, groeit werkelijk! Vriendschappen veranderen maar in het goede, soms is een nieuwe levenscyclus ook een nieuwe ring op de spiraal des levens van vrienden. Merk ik dat ik mijn werk heel anders wil doen en ook ga doen. Dat mijn creatiekracht veel sterker is en dat ik doorzet. Dat mijn orgonite helpt te voelen, dat die continue 'spanning alsof er iets leuks gaat gebeuren' gewoonweg een nieuwe energie is. Ik laat het nu toe, nu ik dit pas allemaal zie door het schrijven. Door het schrijven zie ik waar ik stond toen ik vroeg, en waar ik nu sta. Wat ik eigenlijk werkelijk wilde en wil.

"Het is gaat niet om het resultaat maar om de reis." 

Deze bewustwordingen maken het leven nog mooier. Het samenleven met de natuur, het helpen ontwaken van de boom deva's bijvoorbeeld zoals ook de boomdeva in mijzelf, het samenwerken met kruiden en edelstenen, gidsen en andere energieën/lichtwezens, dit is mijn leven. Dit is hoe ik het altijd al heb willen leven. Het is magisch, het is sprookjesachtig, in contact met mijn dieren en planten, edelstenen en de natuur om mij (en om mijn huis) heen. Ik voel mijn energie gewoon verhogen.

Magisch leven, helen van jezelf en je omgeving van de natuur tot de dieren en mensen. Het maakt niet uit of je het lichtwerk noemt, sjamanisme, hekserij of iets dergelijks. Het gaat erom of het met je resoneert, of je dit ook wilt, of dit in jou leeft maar er misschien nog niet (helemaal) uitkomt. Als dat zo is, dan heb ik iets speciaals voor je!

Speciaal voor jou

Voor degene die ook magisch wilt leven, zichzelf wilt transformeren en helen. Maar ook de omgeving wilt helen. Wilt samenwerken en communiceren met planten, stenen en dieren.

Mijn jaarprogramma wat je geen online cursus meer kan noemen.

Het onpersoonlijke van een online cursus is niet meer wat ik wil. Zomaar een consultje hier en daar is niet meer wat ik wil. Ik hou van uitgebreidheid, compleetheid, heelheid, groei, transformatie, ontwikkeling, uplevelen, opschalen, blokkades opruimen en wegwerken, zelfliefde, doorzetten, voelen en meegaan in de energiestroom (flow) van jouw eigen leven. En dat is wat ik je te bieden heb. Op een natuurlijke, energetische, spirituele en magische manier. Met genoeg praktische theorie en oefeningen om bijvoorbeeld chakra's te activeren. Met meditaties, healingen, inwijdingen om zelf de energieën te ervaren die je ook weer kan doorgeven.

Nee het is geen cursus waarin je 'alleen' leert gebruik te maken van jouw eigen superpowers zoals communiceren met natuur en dier. Je leert dat elk diertje wat jij tegenkomt, een boodschap heeft. Zoals de plaag van de mier eigenlijk helemaal geen plaag is, maar jouw energetische omgeving ook in werking zet, om jou naar die transformatie te helpen! Dat de reiger die overvliegt je laat zien dat jij niet jouw nek hoeft uit te steken, maar dat je je mag mee laten drijven door jouw vleugels (creatiekracht en fantasie). Dat de buizerd je leert alleen te focussen op wat voor jou belangrijk is, en de rest aan je voorbij mag laten gaan. Dat de bomen die net als jij slapen, wakker gemaakt kunnen worden met liefde zoals ook jouw innerlijke levensboom. Dat je jezelf uitdroogt als je jouw planten ook te weinig water geeft omdat je te weinig tijd neemt om jouw ziel te voeden met inspiratie, rust en jouw eigen werkelijkheid.

Je gaat niet alleen leren dat kruiden kunnen helen, je gaat leren ze aan te voelen of naar ze te luisteren. Dat je niet alleen tincturen en zalfjes ervan kan maken, maar dat zelfs hun energetische waarde al helpt helen! Niet alleen jouw ouders en voorouders karmische DNA doorgeven, maar ook jouw vorige levens. En hoe je al deze bijzondere wetenswaardigheden, ervaringen (ja ook die karmische DNA komt aan bod!) en energieën kunt doorgeven en/of kunt erkennen bij de ander. Zodat je na het hele jaarprogramma niet alleen jezelf hebt geheeld en jouw leven compleet hebt getransformeerd, maar dit ook voor anderen kunt doen. Zeg jij ja tegen dit magisch leven?

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *